"Självhäftande tecken ""Deliveries"" (40 x 30 cm) (Renoverade C)"

"Självhäftande tecken ""Deliveries"" (40 x 30 cm) (Renoverade C)"
Kategorier: Inredning, Väggprydnad
39 SEK
Mer Info!

“Om du tycker om att ta hand om minsta detalj i hemmet och ha koll på senaste nytt för att göra livet lättare, köp Självhäftande tecken ““Deliveries”” (40 x 30 cm) (Renoverade C) till bästa pris.

  • Mått ca: (40 x 30 cm)
RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:
  • A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.
  • A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.
  • B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.