KitchenAid - KitchenAid Cordless Stavmixer Sladdlös Grå

KitchenAid - KitchenAid Cordless Stavmixer Sladdlös Grå
Kategorier: Vitvaror
Brand: KitchenAid
1399 SEK 1699 SEK
Mer Info!

Kraftfull sladdlös stavmixer i KitchenAid serien Cordless.

Som med alla hushållsapparater från Kitchen Aid kombinerar denna mixer elegant design och fantastiska funktioner. Lägg till att blendern är helt sladdlös så du kan mixa, blanda, puréa, krossa, skumma, vispa och hacka ingredienser överallt i köket.

Kitchen Aid Stav mixer har även ett reglage för justerbara hastigheter som skapar ännu mera mångsidighet i din matlagning. Du kan mixa alltifrån en smoothie, laga till en härlig soppa eller slå en aioli. Allt med den perfekta hastigheten för ditt ändamål.

Den löstagbara mixerarmen med 4-punktsblad i rostfritt stål som medföljer är konstruerad för att kunna mixa alla sorters ingredienser ordentligt. Eftersom mixerarmen på Kitchen Aids blender är hela 20 cm lång kan den användas och nå långt ner i dina djupaste kastruller och tillbringare. Armen och bladen kan efter användning rengöras i diskmaskin.

Medföljer gör även en mixerskål tillverkad i BPA-fri plast med lock som är perfekt att både förbereda i, servera ur och förvara mat i. Du kan till och med dricka din nygjorda smoothie direkt som ur en shaker. Kärlet rymmer 700 ml och är graderat för mer exakt matlagning.
Vill du inte mixa i behållaren medföljer även ett verktyg som enkelt monteras på stavmixern och skyddar dina köksredskap och grytor om du hellre vill mixa i dem.

Stavmixaren drivs av ett uppladdningsbart 8 V litiumjonbatteri som förutom att du slipper begränsas av en sladd ger optimal körtid och prestanda.
Hushållsapparaten laddas till full batterikapacitet på ca två timmar men kan användas redan efter 20 minuter om du har bråttom och vill mixa en fruktsmoothie till mellanmål eller tillreda en soppa till förrätt med hjälp av en snabbladdning av denna blender.

I den sladdlösa serien Cordless från KitchenAid ingår även lika kraftfulla elvispar och hackare i matchande färger som även de säljs på Cervera separat. Laddaren som medföljer till köksapparaterna fungerar på alla produkter i hela serien och inte bara på denna stavmixer som ger dig full kraft kombinerat med total frihet.Följande tillbehör medföljer: :

- Löstagbar mixerarm (20,3 cm) i rostfritt stål
- 4-punktsblad i rostfritt stål
- Kastrullskydd
- 700 ml BPA-fri graderad mixerskål med lock
- Batteriladdare med 154 cm laddningskabelSnabbfakta KitchenAid Cordless Stavmixer Sladdlös:

- Cordless/sladdlös för total frihet i köket
- Strömbrytare med olika hastigheter för att du ska kunna välja den som passar bäst för din mixning
- Kraftfull motor driven av 8 V Lithium-Ion batteri
- Avtagbar 20 cm lång mixerarm som når långt ner i grytor och behållare
- Medföljande avtagbart kastrullskydd som skyddar din köksutrustning
- Behållare medföljer som du både kan mixa i och servera/förvara/äta med
- Mixerarm, mixerblad, mixerbehållare och kastrullskydd är lätta att rengöra genom maskindisk
- 4-punkts knivblad i rostfritt stål
- Lång batteritid
- Kan även köras efter snabbladdning
- Enkel funktion för att se när du behöver ladda elvispen
- Laddare som även kan användas för att ladda andra KitchenAid Cordless produkter ingår
- 154 cm laddningskabel
- Höjd på ihopsatt mixer: 43 cm
- Bredd: 6,35 cm
- Spänning: 8 V
- Motorn har styrka på 50/60 hz.