Gynning Design - Butterfly Queen Servetter 16,5 cm

Gynning Design - Butterfly Queen Servetter 16,5 cm
Kategorier: Inredning, Väggprydnad
Brand: Gynning Design
59 SEK
Mer Info!

Vackra servetter från Carolina Gynnings serie Butterfly Queen.

Ljuvliga servetter från Gynning Design. Detta paket innehåller 20 st servetter med motivet Butterfly Queen.

Carolina Gynning har i Butterfly Queen-serien kombinerat sitt konst och designintresse. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i dessa papperservetter med dess härliga kvinnoporträtt som är ett motiv frilagt från hennes populära konstverk.

I Butterfly Queen har konstnären Carolina Gynning sammanfört sina kvinnoporträtt med sin kärlek för fjärilar. Anledningen till att hon tycker så mycket om dessa har hon förklarat med att
Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet.

Den ljuvliga rosa/svarta bordsservetterna i Butterfly Queen-serien från Gynning Design är 16,5 cm hopvikta och Carolina Gynnings servetter blir utvikta 33 cm x 33 cm. De passar lika bra som en vacker enskild accessoar som förgyller din dukning eller matcha den tillsammans med andra produkter med Carolina Gynnings läckra Butterfly-motiv som också finns att köpa på Cervera!